e
Banner

Etiketler: fuat pamukçu



DFDS'den sağlık çalışanlarına konaklama desteği


Yayın: 14-05-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dfds fuat pamukçu

DFDS, koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında gecesini gündüzüne katarak çalışan Tuzla Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına konaklama hizmeti sağlıyor.




"Kadın İçin Taşıyoruz”a 108 kadın girişimci başvurdu


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Lojistik

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesine başvurular sonuçlandı. DFDS proje kapsamında, belirlenen 50 kadın girişimcinin ihracat ürünlerine, 1 yıl süreyle ücretsiz taşımacılık desteği verecek. Kadınların yaptıkları ihracata katkıda bulunmayı hedefleyen projede, kadın üreticilerin ürünleri, DFDS’nin Pendik, Yalova ve Mersin kalkışlı taşımacılık ağında Avrupa’ya ulaştırılacak.




Lojistikçilerden Hırvatistan’daki depremzedelere destek



AFAD, 29 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem için Hırvatistan’a 50 Tır’dan oluşam yardım konvoyu gönderdi. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve DFDS Denizcilik ve Taşımacılık A.Ş işbirliği ile yola çıkan 100 adet ”yaşam evi” konteyneri ihtiyaç sahiplerime ulaştırılacak. 




DFDS intermodalde yeni hamlelerle güçleniyor


Yayın: 28-07-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS, stratejik bir öncelik olarak belirlediği intermodal taşımacılık alanında yeni yatırımlarla kapasitesini artırmaya devam ediyor. DFDS Akdeniz İş Birimi Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu, “2020 yılından bu yana intermodal faaliyetlerimizi yaklaşık 1/3 oranında artırdık. 2021 yılında DFDS'nin trenlerinde yaklaşık 100.000 intermodal ünitesinin olmasını öngörüyoruz”  dedi.




DFDS ve WiLAT Türkiye'nin Mentorluk Projesi gençlere iş fırsatı sunuyor


Yayın: 06-07-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği” Mentorluk Projesi” gençlere yeni kapılar açıyor.




DFDS Fransa İspanya rotasının avantajlarını ve hedeflerini duyurdu



DFDS Akdeniz İş Birimi, “Birlikte Büyüyoruz” dijital panelinde müşterileri ile bir araya gelerek DFDS Fransa İspanya rotasının avantajlarını, müşterilerine sunduğu yeni fırsatları ve 2023 yılı hedeflerini duyurdu. 




DFDS Lojistik Zirvesi’nde, sektörün ve ekonominin röntgeni çekildi


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Denizyolu

DFDS Lojistik Zirvesi’nde, Lojistikte 2022 değerlendirmeleri, güncel gelişmeler ve 2023 beklentileri, sürdürülebilirlik ve kadın istihdamı, lojistikte teknoloji ve inovasyon başlıkları ele alındı.